Enmarka

Show TV Çocuktan Al Haberi ünlüler kim bu Erzurumlu Çitos Efe?

Show TV Çocuktan Al Haberi ünlüler kim bu Erzurumlu Çitos Efe?

Sosyal medyanın son fenomeni kimdir bu Erzurumlu Çitos Efe kimdir? Aslen Nerelidir? Çocuktan Al Haberi Çitos Efe kaç kilo? Efe Koçyiğit kaç yaşında?

Show TV’de Evrim Akın’ın sunduğu “Çocuktan Al Haberi” programına yeni katılan çocuklardan biri de Muhammed Efe Koçyiğit oldu. Efe sevimli tavırları ve konuşması ile izleyicilerin sevgisini ve beğenisini kazandı.

Son zamanlarda izleyenlerin yüzünü güldürerek sosyal medya fenomeni olan “Çitos Efe” kısa bir zaman içerisinde herkesin konuştuğu bir isim haline geldi. Aslen Erzurum’lu olan Muhammed Efe Koçyiğit şivesi ve eğlenceli halleriyle şimdilerde herkesin büyük ilgiyle beğendiği bir isim olmaya başladı.

‘Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in minik fenomeni Efe Koçyiğit, ilk olarak “Bana çirkin dedi” videosu ile sosyal medyada ün kazandı. Konuşması ve sempatik hareketleriyle izleyenleri kahkahaya boğarak keyifli anlar yaşatan Çitos Efe, adından hızla söz ettirmeye devam ediyor.

Çitos lakabı takılan Muhammed Efe Koçyiğit 2011 yılında dünyaya geldi

Harry Potter kitabının yazarı J. K. Rowling ve Sofia Vergara Efe’nin dans ettiği bir videoyu sosyal hesaplarından paylaştılar.

Videoları ile tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan “Çitos Efe”, her hafta cumartesi ve Pazar saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara gelen Çocuktan Al Haberi programında da konuklar ve izleyiciler tarafından da çok sevildi. Kıvırcık saçları, konuşması ve sempatik tavırları ile en sevilen çocuklardan biri olmayı başardı.

En büyük hobisinin yemek yemek olduğu için tam 27 kilo.. peki kimdir bu Çitos Efe? Muhammed Efe Koçyiğit 6 yaşındadır ve Erzurumludur.

Çitos lakabı takılan Muhammed Efe Koçyiğit 2011 yılında dünyaya geldi. 6 yaşında olan ‘Çitos Efe’nin olmazsa olmaz yiyecekleri sırasıyla; Ayran Çorbası, yoğurt çorbası tavuk pilav ve dolmadır. Yemek yemeyi çok sevmesinin yanı sıra, futbol oynamak ve spor yapmak da Çitos Efe’nin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.